Bli scout

Äventyr och utmaningar genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.

I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

När kan jag bli scout?

Du kan börja i Scouterna när du är 8 år. Du börjar som spårarscout och sedan blir du upptäckarscout, äventyrarscout, utmanarscout och roverscout. Ledare kan du vara sedan hela livet.

De tre vanligaste svaren på varför man är scout

1. Kompisarna
  2. Åka på läger
  3. Prova på nya saker

Agnes 8 år:

Jag älskar hajk.

Gå med i vår kår och testa scouting

Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting.

Kontakta avdelningsledaren, så kan hen berätta mer och ni kan komma överens om när det passar.

Är du mellan 8-9 år?

Anna  är avdelningsledare för spårarna i Vedums scoutkår. Vi har delat in spårarscouterna i pojkspårare och flickspårare för att lättare få plats i vår scoutstuga. Du kan ringa Anna på 070- 258 60 29  om du har frågor

Är du mellan 10-11år?

Lina är avdelningsledare för upptäckarna i Vedums scoutkår. Du kan ringa Lina på 0730-58 76 54 om du har frågor.

Är du mellan 12-14 år?

Mattias är avdelningsledare för äventyrsscouterna i Vedums scoutkår. Du kan ringa Mattias på 0512-40250 om du har frågor

Är du mellan 15-18 år?

Johannes är avdelningsledare för utmanarscouterna i Vedums scoutkår. Du kan ringa Johannes på 070-8607713 om du har frågor.

Ladda ner